Asbestsanering specifiek werkgebied. Plentas is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest. Zowel in binnen als in buiten sanering. Inmiddels zijn we op meerdere locaties in Nederland actief! Van Rijssen tot Amsterdam. In onze artikelen kun je meer lezen over onze klussen, expertise en algemene informatie over asbest saneren.

Binnensanering

Bij binnensanering bouwen wij een zogeheten containment om het asbesthoudend materiaal. Het containment wordt omgeven door speciale folie en is luchtdicht. Zodat stof en asbestvezels beslist niet kunnen ontsnappen. Asbest en mogelijke vezels worden vervolgens opgeruimd en verpakt. De onderdruk wordt continu bewaakt door een registratieapparaat. Afgezogen lucht wordt direct gefilterd. Dit alles garandeert een optimale veiligheid voor onze medewerkers en omgeving.

Denk hierbij aan:

  • stelplaten
  • warmte bescherming (achter een CV-ketel)
  • buizenisolatie

Buitensanering

Buitensanering ligt natuurlijk ook binnen de expertise van Plentas. Een buitensanering betreft vaak daken en gevels, zoals hieronder in de foto’s te zien is. Voorbeelden van onze opdrachten over buitensaneringen vallen ook te lezen op deze pagina.

Voorbeelden van buitensanering zijn

  • golfplaten
  • dakleien

Kortom Plentas B.V. kan je helpen bij alle asbest problemen! Kwaliteit dat is waarvoor wij staan. Interesse in wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.