Bij binnensanering bouwen wij een zogeheten containment om het asbesthoudend materiaal.

Binnensanering van een schuur door Plentas

Het containment wordt omgeven door speciale folie en is luchtdicht. Zodat stof en asbestvezels beslist niet kunnen ontsnappen. Asbest en mogelijke vezels worden vervolgens opgeruimd en verpakt. De onderdruk wordt continu bewaakt door een registratieapparaat. Afgezogen lucht wordt direct gefilterd. Dit alles garandeert een optimale veiligheid voor onze medewerkers en omgeving.

Plentas neemt alle benodigde maatregelen voor een veilige werkomgeving voor medewerker en opdrachtgever. We nemen alle zorgen uit handen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken! Ondanks onze veilige en secure manier van werken, proberen we de opdracht altijd binnen de vooraf afgesproken tijd te klaren. Zoals bij deze klus in Daarle.

Na de binnensanering wordt de afgesloten ruimte gestofzuigd (door stofzuigers met HEPA-filter). Vervolgens met een vochtige doek gereinigd. Zo verwijderen wij alle mogelijke stofdeeltjes. Hierna beoordeelt een onafhankelijke laborant of de betreffende plek asbestvrij is. Geruime tijd wordt de lucht in het containment gemeten. De lucht in de ruimte moet schoner zijn dan de buitenlucht. Pas dan worden de werkzaamheden afgerond en het vrijgavecertificaat afgegeven.

Wij zijn een bedrijf die gespecialiseerd is in binnensanering. Wij nemen dan ook graag deze klussen aan! Dat valt hier ook te lezen. Via onze website kan er altijd vrijblijvend een offerte worden aangevraagd. Gewoon even om tafel onder het genot van een lekkere kop koffie is natuurlijk ook mogelijk. Even een gezicht bij het bedrijf is altijd fijn. Neem gewoon even contact op!