Vrijdag 13 september hadden we aan de Wierdenseweg in Daarle een mooie klus om gevel-en zijwand beplating te saneren voor een klant. Een prachtige klus waar we met Plentas onze schouders onder kunnen zetten. Goed werk leveren in een korte tijd is waar we voor staan. De klus was binnen één dag geklaard. De klant tevreden gesteld met ons werk en onze snelheid.

Klus in Daarle. Gevel- en zijwand beplating.
Schuur vooraf

We begonnen met de klus vroeg in de ochtend. Bij aankomst zijn we gelijk aan de slag gegaan. Volgens de regelgeving hebben we de juiste stappen ondernomen om veilig en secuur te saneren, want veiligheid staat natuurlijk voorop!

Na alle voorbereidingen kon er eindelijk echt gewerkt worden. Één voor één en stap voor stap verwijderen we plaat voor plaat. Wel met een goed tempo om de klant zo snel mogelijk te helpen. Onder andere met verreiker met draaikrans zijn we aan het werk gegaan. Via een manbak met valbeveiliging konden we de makkelijk bij de platen die vastgespijkerd zaten. Met een koevoet braken we de platen dan van de schuur af. Met een stofzuiger hebben we ervoor gezorgd dat het veilig gedemonteerd werd. In de container dumpen we vervolgens alle platen en overschot wat weg mag. Time to Rent die brengt de container vervolgens naar een veilige plek.

Schuur klaar voor het saneren van asbest
Terrein klaar voor asbest saneren

Binnen één dag was de volledige schuur (gevel-en zijwand beplating saneren) asbestvrij en konden we een tevreden klant de hand schudden. Door snel en secuur werk te leveren ziet de klant dit dus ook terug in de prijs. Weten wat jouw saneer klus gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte op via Plentas.nl!

Eindresultaat saneren in Daarle
Resultaat
Werkplaats veilig maken voor saneren
Wind en waterdicht

3 reacties op “In één dag 140 m2 gevel- en zijwand beplating saneren

Reacties zijn gesloten.