Schade in de omgeving Twente

Door het hele land heen hebben mensen stormschade door storm Ciara. Zo ook in Twente en omstreken. Last van loszittende dakdelen, rondvliegende dakpannen of wateroverlast of andere vormen van stormschade? Wij helpen u graag met advies over verzekeringen!

Deze schade vertaalt zich ook naar de asbestwereld. Schade aan asbest kan een calamiteit zijn die op een accurate en risicovrije manier moet worden gesaneerd. Mensen weten vaak de risico’s en gevolgen van het zelf gaan opruimen van de schade van eigendommen waar asbest in verwerkt kan zitten.

Plentas helpt bij het inventariseren van de schade tot en met het opleveren van een gesaneerde locatie. Op deze manier weet u zeker dat er op een juiste manier gehandeld wordt. Daarnaast helpt Plentas natuurlijk ook verzekeringstechnisch. Op deze manier helpen wij u van A tot Z en zorgen we ervoor dat uw zorgen wat betreft de stormschade verholpen wordt.

Storm Ciara heeft volgens een eerste schatting van het Verbond van Verzekeraars voor zo’n 150 miljoen euro schade aangericht. Omdat nog niet alle schadeclaims zijn ingediend en van sommige claims niet duidelijk is hoe groot de schade is, verwachten de verzekeraars dat het bedrag nog zal oplopen.

Mensen kunnen problemen hebben met het invullen van schadeclaims of andere randzaken. We begrijpen bij Plentas dat dit niet altijd het meest leuke en makkelijke werk is! Voor adviezen en hulp bij het invullen hiervan helpen wij daarom ook graag. Neem gerust contact op.

Bij de verschillende verzekeraars kwamen vooral meldingen binnen van schade aan huizen en auto’s. “Verzekeraars waren er op voorbereid dat er vanuit het hele land schademeldingen zouden binnenkomen”, zegt directeur Weurding van het Verbond van Verzekeraars.